Op de eerste dag van de interclub te Beveren treedt Samoerai Ronse aan met een ploeg van 9 judoka’s. We zijn er altijd van uitgegaan dat de tweede ploeg van Samoerai moest bestaan uit eigen jeugd aangevuld met meer ervaren judoka’s in de gewichten die onder onze jeugd niet te vinden waren. En zo geschiedde….

De eerste wedstrijd is tegen judoclub Evergem en direct een succes want Samoerai wint met 4-3.

De volgende wedstrijd is tegen judoclub Deinze en die wordt jammer genoeg verloren met 3-4. Positief nieuws is echter wel dat er meer in zat.

Niet getreurd  en op naar de volgende kamp tegen judoclub Gent Drongen. Ook hier haalt Samoerai Ronse het laken naar zich toe en wint overtuigend met 6-1.

Voor de laatste wedstrijd van de dag moeten we aantreden tegen judoclub Merelbeke. Dit wordt ook een thriller die beslecht wordt in het voordeel van Samoerai Ronse in de laatste kamp. 4-3 is hier ook de einduitslag.

De Samoerai heren sluiten de eerste wedstrijddag af op de derde plaats van het klassement. Een geweldige prestatie die ons bewijst dat onze jeugd stilaan aan het doorgroeien is.

Met dank aan de competiteurs van vandaag:

-60kg: Nicolas Vanderspiegel
-66kg: Ruben Liveyns
-73kg: Yannis Vanden Daele, Valentin Ghesquire
-81kg: Sebastiaan Geeraert, Stefan Bockstal
-90kg: Jeroen Liveyns, Patrick Oosterlinck
-100kg: Danny Deveseleer

PROFICIAT!!! (Bernard)

 

Reacties

#1 HIMPE Gilbert 10-04-2011 14:20
Dat de klasse ven de jeugdige judokas van Samoerai, gekoppeld aan de ervaring van de gevestigde waarden, dit prachtig resultaat hebben verwezenlijkt is mooi.
Het is atijd zo, dat op klasse en inzet géén leeftijd staat. Die komt vroeg en snel.
Hopelijk zal deze trend zich verderzetten, en wordt de 2e Interclubdag een bevestiging hiervan.
Good luck gewenst aan de dappere Samoerais
Stichter-Erevoorzitter Gilbert Himpe

Comments are now closed for this entry