Onze herenploeg in eerste afdeling werd in de namiddag in Ingelmunster verwacht.

 

Lander Devos (-60kg), Tom Delange (-66kg), Jens Degroote (-73kg), Sami Loussif (-81kg), Vincent Noterman (-90kg), José Goldschmied (-100kg) en Rudy Verplancken (+100kg) stonden voor een loodzware opdracht. Met een sterk verzwakte ploeg in vergelijking met de voorbije jaren, moesten ze het op de eerste dag van de interclub opnemen tegen Lichtervelde, Koksijde, Neerpelt en Nazareth.

Lichtervelde stond als eerste op het programma en leek de meest haalbare kaart. Samoerai raakte helaas niet verder dan een 3-4 verlies. Lander, Jens en Vincent zorgden voor de 3 ippons. Er zat echter meer in.

De tweede wedstrijd was tegen Koksijde. Enkel Vincent kon hier een puntje te versieren. Resultaat 6-1 voor Koksijde.

Ook in de derde wedstrijd tegen Neerpelt kon Samoerai geen vuist maken. Jens en Vincent zorgden toch nog voor twee puntjes tegen 5.

In de laatste wedstrijd tegen Nazareth, was het José die ervoor zorgde dat het scorebord niet op 0 bleef staan. Ook tegen Nazareth zware 1-6 verliescijfers.

Onze herenploeg eindigde bijgevolg na een zware dag op de voorlaatste plaats. De bedoeling is nu uiteraard op de tweede interclubdag op 29 november een tandje bij te steken.

Reacties

#1 HIMPE Gilbert 10-04-2011 14:18
Dat deze uitslag niet de reële waarde van Samoerai is weze duidelijk.
Hopelijk zullen de jonge judokas hieruit de kracht halen om op de 2e en laatste dag van de Interclub hun uiterste best te doen om van die voorlaatste plaats weg te komen. En met de steun van de ouderen kan dit worden verwezenlijkt.
Een slechte dag moet stimuleren om de volgende keer beter te doen.
Good luck aan de Samoerai formatie.
Stichter-Erevoorzitter Gilbert Himpe

Comments are now closed for this entry