Op maandag 28 december van 19 uur tot 20.30 uur wordt in onze dojo uitleg gegeven over het wedstrijdreglement dat vanaf 2010 in voege gaat.

Deze keer zijn er zeer ingrijpende veranderingen waarbij bepaalde acties, werptechnieken, ... niet meer mogen uitgevoerd worden.

Deze uiteenzetting wordt verzorgd door onze scheidsrechter Paul Vanderkerken.

Alle judoka's, trainers, bestuursleden en eventueel ouders zijn van harte welkom. Wij raden onze wedstrijdjudoka's ten zeerste aan om aanwezig te zijn.

Reacties

#1 HIMPE Gilbert 10-04-2011 14:50
Dit vind ik een prachtig initiatief. Niets beter voor een competiteur dan correct alle regels te kennen van wat mag en niet mag. Uitgelegd door een geschoold iemand die daar moet over oordelen is een groot pluspunt voor alle judokas, van jong tot minder jong, en natuurlijk ook voor ervaren judokas. Maar ook voor alle judo-adepten, zoals ouders van judokas en supporters.
Dat Paul Vanderkerken, sinds jaar en dag Samoerai lid, ex-competiteur, en sinds meerdere jaren ook een gewaardeerd scheidsrechter, daarvoor “the right man on the richt place” bij Samoerai in huis heeft is een luxe !!
Hopelijk zal deze avond talrijk worden bijgewoond.
Stichter-Voorzitter Gilbert Himpe

Comments are now closed for this entry