GOUD: Karen Delanghe
ZILVER: Maaike Degroote
BRONS: Hanne Dhondt, Ruben Liveyns, Lander Devos, Filip Huvelier

 

 

Verslag

 

Naar jaarlijkse gewoonte streden enkele Samoerais in Bredene voor de medailles. Onder het alziend oog van coachen Inge en Harry pakten 5 Samoerais een medaille.

Bij de U15 had Samoerai geen deelnemers nochtans is dit een tornooi om ervaring op te doen. Hopelijk overwinnen enkele jongeren hun ‘watervrees’ en schrijven zij zich in op één van de komende tornooien.

Bij de U17 was karen Delanghe de enige ingeschrevene van Ronse. Zij was jammer genoeg alleen in de categorie tot 44kg en er waren geen deelnemers in de categorie tot 48 kg. Kampen zat er voor Karen opnieuw niet in.

Bij de U20+ streden drie Samoeraimeisjes in dezelfde categorie in poule voor de prijzen. Maaike Degroote, Shannen Delanghe en Hanne Dhondt kwamen voor elkaar te staan in de categorie tot 63 kg.
Shannen kende een off day: verlies tegen clubgenoten Maaike en Hanne en een overwinning na golden score op beslissing waren niet voldoende voor een podiumplaats. Maaike verloor slechts één kamp nadat ze de hele wedstrijd de betere judoka was en behaalde een tweede plaats. Hanne kampte zeer goed en verlies tegen Maaike leverde haar de derde plaats op.

Bij de jongens pakten Ruben Liveyns en Lander Devos het brons in de categorie tot 66 kg. Filip Huvelier deed hen dit na in de categorie tot 81 kg. Sebastiaan Geeraert was een maatje te klein voor de tegenstanders uit de -90 kg en werd uitgeschakeld in de herkansingen.

(Anne)

Reacties

#1 HIMPE Gilbert 17-04-2011 07:41
Het doet deugd om opnieuw positieve resultaten te mogen noteren van de Samoerai judokas. Met dank aan Anne Roos voor de berichtgeving.
Bij deze, mijn felicitaties aan Karen, Maaike, Hanne, Ruben, Lander en Filip.
Maar ook aan Shannen en Sebastiaan, die steeds meer op de voorgond treden.
Stichter-Erevoorzitter Gilbert Himpe

Comments are now closed for this entry