Karen haalt als eerstejaars junior (U21) een bronzen medaille op Belgisch kampioenschap senioren (+21). Een fantastische prestatie.

Dikke proficiat Karen!!

Bedankt aan Stan om te coachen!

Alle resultaten (VJF)

Foto's (FFBJ)

 

Verslag

Zaterdag 2/11 was het weer zover, een Belgisch kampioenschap te Herstal voor Karen. Als enige geselecteerde wist ze het toch waar te maken, met een prachtige bronzen plak wist ze haar zenuwen goed te bedaren. De eerste match kwam Karen uit tegen de Belgische kampioene Nicca Antonis, ze verloor deze kamp doch gaf dit niet zo maar uit handen en heeft zich volledig ingezet, een houdgreep met gesa gatame kostte haar de overwinning.

De srijd voor het brons begon pas in de namiddag en we moesten nagelbijtend afwachten, want daar kwam ze uit tegen de vice kampioen van het Waalse regionaal kampioenschap Amélie Dedisse. Volgens mij een haalbare kaart, maar je weet maar nooit want judo zit vol verrassingen! Karen wist de hoog gespannen verwachtingen tot een goed einde te brengen en haalde die mooi begeerde derde plaats als 1e jaar junior toch maar mooi binnen, ze haalde het vlot op grond met een gesa gatame waar zelf een worm niet zou uitgeraken.

Fiere ouders en een fiere coach keken mooi toe hoe ze het prachtig afrondde. 's avonds kon ze dan ten volle genieten van een halloweenfuif met haar vriendinnen.

Proficiat karen en hopelijk mogen er nog mooie momenten volgen.

Stan

Reacties

#1 Gilbert Himpe 03-11-2013 11:02
Profiçiat Karen!! Wat een prachtige prestatie, terrecht met brons beloond als 1e jaars Junior tussen de Seniors.
Je mag er fier op zijn, en ook je ouders Patrick en Natasha, zus Shannen, broer Yorben, Stan als coach en wijzelf toch als Samoerais. De familie Delanghe is een voorbeeld in onze judosport, en dat waarderen wij tenzeerste, want "the best is to come" met deze jeugdige getalenteerde en ernstige judokas.
Gilbert Himpe Stichter-Erevoorzitter J.C. Samoerai Ronse

Comments are now closed for this entry