www.levensloop.be

Samoerai Ronse neemt deel aan Levensloop op 10 en 11 mei 2014.

Wij hopen massaal op jullie aanwezigheid en deelname aan dit initiatief. Het zou voor ons een grote eer zijn om onze judoclub ook eens buiten de tatami te zien schitteren.

 

 

 

 

 

Wat is Levensloop?

Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Het gemeenschapsleven van een stad of gemeente komt gedurende 24u samen om:

- mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten in de bloemetjes te zetten en hen te vieren;
- mensen die aan kanker overleden zijn of er nog tegen vechten te eren;
- als gemeenschap op te staan en samen de strijd op te nemen tegen kanker.

Teams lossen elkaar 24 uur lang af, tijdens een estafette rond een parcours. Hiervoor laten ze zich sponsoren. Er staat telkens minstens 1 persoon van het team op de piste. Levensloop is geen competitie! Het is wel een bijeenkomst van heel het verenigingsleven van een stad of gemeente.

De 24 uur symboliseren het voortdurend gevecht van patiënten en hun naasten tegen de ziekte.

 

Waar: Sportcomplex ’t Rosco Leuzesesteenweg 241 (Ingang via Biest) 9600 Ronse

Start: 10/05 - 15:00

Einde: 11/05 - 15:00

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan bij Bernard of bij Hayet en kost 10 euro per persoon. Wij hopen met twee gemotiveerde teams te kunnen deelnemen.

 

Andere initiatieven

Als club nemen we niet enkel deel aan het evenement op 10 en 11 mei. We zamelen ook geld in met andere initiatieven in de club.

Eén van de manieren om geld in het laatje te brengen is een tijdelijke verhoging van de tarieven in de bar. Vanaf 1 december 2013 verhogen we de prijs met 20 cent per consumptie ten voordele van de actie van Levensloop.

Meer nieuws over andere initiatieven volgt binnenkort...
 

Comments are now closed for this entry