Normaal zou Berne niet meedoen in Venray maar bij toeval kon dat plots wel. -66kg en 45 deelnemers van een beetje overal.

Berne verliest zijn eerste wedstrijd met yuko tegen een Brit. Hij had nochtans de controle maar liet zich verrassen.

Op naar de herkansingen. Om door te stoten naar de finales moest Berne nog 4 keer strijden. Hij wint zijn 4 kampen tegen een Duitser, Nederlander, iemand van de Verenigde Arabische Emiraten en het laatste gevecht is opnieuw tegen diezelfde Brit die Berne nu verslaat met ippon. Op naar de finales!

Berne is nog 2 wedstrijden verwijderd van een bronzen plak. Er wordt hem een Nederlander voorgeschoteld en Kees is duidelijk een maatje te groot voor onze Berne. Einde tornooi.

--

2 weken terug was er de Antwerp Ippon Trophy.

Daar werd er eerst gevochten in poules. Er waren 8 poules van telkens 5 kampers, dus elke judoka mocht 4 keer vechten. De eerste 2 per poule gingen door naar de finales. Berne won zijn 4 wedstrijden en mocht naar de 1/8 finale. Hij verliest  die finale en einde rit.

2 leuke tornooien gezien.

Piet

Reacties

#1 Gilbert Himpe 15-08-2015 12:05
Ik ben blij dat vanaf nu opnieuw responsen mogelijk zijn, dank zij de onvolprezen Karen die ik hierbij van harte bedank.
Zo kunnen we opnieuw een hart onder de riem steken van de Samoerais die zich opmerkelijk in de kijker plaatsen door hun resultaten.
Gefeliçiteerd Berne met je mooie resuktaten, en dat in je 1e jaars belofte. Prachtig toch!
Dat belooft héél wat voor de toekomst, en nu hopen we in het nieuwe sportjaar op nog meer van dat.
Natuurlijk ook van Yorben en de Samoerai meisjes en jongens die op de drempel staan te trippelen.
Gilbert Himpe Stichter-Erevoorzitter J.C. Samoerai Ronse

Comments are now closed for this entry