wit I: Jalloul Adam, Hubeau Camille

geel: Sharma Ayush, Abdellati Mawfel, Toujait Zoheir, Toujait Ilyace, Lejeune Levy, Vanmeirhaeghe Daan, Garba Abdou Yasmine, Garba Abdou Adnane, Poppe Margeaux

oranje: Haelters Zoë, De Rooze Seppe

groen: Delanghe Dearna, Verkest Nils, Wygaerts Mathis, Wygaerts Jules

Proficiat!

Klik hier voor de uitnodiging.

Opgelet: de laatste training is op woensdag 27 juni!

De trainingen starten opnieuw op zaterdag 18 augustus (groep 3) en zaterdag 1 september (groep 1 en 2).

Judoclub Samoerai Ronse hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. 

Lees hier ons privacyverklaring.

wit I: Sharma Ayush
wit II: Gilmont Dina, Lauwreyns Noémy

geel: Bogaert Wouter, Muzayev Shamil, Muzayev Yusup, De Craeye Levy, De Bo Rik, Tytgat Xander, Al-Aouk Mohammed, Elouezzani Ilias, Gilmont Dahl

oranje: Decotignies Oscar, Vanderhaegen Staf, Eddaou Ayman, Nadi Salma, Eddaou Iman

Proficiat!

 

Wij vernemen van de directie van Basisschool Glorieux dat er op zaterdag 2 juni schoolfeest is. De parking en de speelplaats zullen gebruikt worden door de school. Gelieve hier rekening mee te houden.

Er is wel les!

Zondag was er veel schoon volk op de papa en mama training. 

Bedankt aan Harry, Inge en Kaat voor de leuke training!

Bekijk alle foto's.

Zondagmorgen, veel te vroeg, rijden we naar het verre Limburg voor het BK politie.  In categorie -66kg treft Jarne 2 tegenstanders waaronder 1 militair die niet kan meestrijden voor de titel. Zaak wordt dus zeker te winnen van de tegenstander uit het politiekorps. Jarne maakt het spannend en na de reguliere tijd hebben ze elk een shido en een wazari op het scorebord staan, op naar golden score. Daar wordt het een uitputtingsslag en vindt Jarne nog net genoeg kracht om na 2 minuten de tegenstander in houdgreep te nemen. De titel van Belgisch kampioen is hiermee binnen.  Ter plaatse schrijft hij ook nog in voor de open categorie. Men zijn 63kg komt hij in een poule van 5, allen uit de categorie -90 en +90. Hij slaagt er toch in 1 zwaargewicht met een mooie ippon tegen de grond te krijgen en haalt hier nog een bronzen medaille.

Nele

Het paaskamp is helaas gedaan. Een dikke merci aan alle begeleiders, kookouders, medewerkers! En natuurlijk ook dankjewel aan de judoka's voor hun enthousiasme!