Judoclub Samoerai Ronse hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. 

Lees hier ons privacyverklaring.

wit I: Sharma Ayush
wit II: Gilmont Dina, Lauwreyns Noémy

geel: Bogaert Wouter, Muzayev Shamil, Muzayev Yusup, De Craeye Levy, De Bo Rik, Tytgat Xander, Al-Aouk Mohammed, Elouezzani Ilias, Gilmont Dahl

oranje: Decotignies Oscar, Vanderhaegen Staf, Eddaou Ayman, Nadi Salma, Eddaou Iman

Proficiat!

 

Wij vernemen van de directie van Basisschool Glorieux dat er op zaterdag 2 juni schoolfeest is. De parking en de speelplaats zullen gebruikt worden door de school. Gelieve hier rekening mee te houden.

Er is wel les!

Zondag was er veel schoon volk op de papa en mama training. 

Bedankt aan Harry, Inge en Kaat voor de leuke training!

Bekijk alle foto's.

Zondagmorgen, veel te vroeg, rijden we naar het verre Limburg voor het BK politie.  In categorie -66kg treft Jarne 2 tegenstanders waaronder 1 militair die niet kan meestrijden voor de titel. Zaak wordt dus zeker te winnen van de tegenstander uit het politiekorps. Jarne maakt het spannend en na de reguliere tijd hebben ze elk een shido en een wazari op het scorebord staan, op naar golden score. Daar wordt het een uitputtingsslag en vindt Jarne nog net genoeg kracht om na 2 minuten de tegenstander in houdgreep te nemen. De titel van Belgisch kampioen is hiermee binnen.  Ter plaatse schrijft hij ook nog in voor de open categorie. Men zijn 63kg komt hij in een poule van 5, allen uit de categorie -90 en +90. Hij slaagt er toch in 1 zwaargewicht met een mooie ippon tegen de grond te krijgen en haalt hier nog een bronzen medaille.

Nele

Het paaskamp is helaas gedaan. Een dikke merci aan alle begeleiders, kookouders, medewerkers! En natuurlijk ook dankjewel aan de judoka's voor hun enthousiasme!

Deze morgen een stevig ontbijt genomen en gaan kickbiken. Een genre steps. We moesten zelf met een kaart de baan vinden maar dat ging niet zo goed. Een paar opdrachten verder was het tijd om te eten. Na een lekkere croque monsieur begonnen we aan de marine-piste. Niet zonder stoot of slag geraakten de meesten droog aan de overkant. We zitten met een paar echte waaghalzen in huis. 

Sensei Pascal verzorgde ons met zijn legendarische ijscreme als ‘vijfuurtje’. 

Het volgende waar we naar verlangen is de BBQ. 

De rest volgt.

Alle foto's...

      

Vandaag - na terug een stevig ontbijt - vonden alle activiteiten plaats rond de haven waar wij slapen. In de voormiddag stonden de Island Games op het programma.  Deze bestonden uit een foto orientatieloop, muurklimmen, stormloopparcours en vlottenparcours. Het was weer keifijn. Daarna mochten wij het middageten nuttigen, het was weer heel lekker, tomatensoep met balletjes en vers geslachte charcuterie. In de namiddag mochten we ons volledig laten gaan bij de laserbattle, waarna we door de kookmoeders getrakteerd werden op de lekkerste pannenkoeken die we ooit gegeten hebben. Daarna was het tijd voor de hoogstnodige douche gevolgd door enkele spelletjes onder ons. Na het avondeten kregen we ook nog de kans om een film te zien. Moe maar voldaan kruipen we vandaag ons bed in, klaar voor de activiteiten van morgen.

Foto's

      

Hallo iedereen,

Vandaag vertrokken we na het ontbijt met onze fiets naar het strand waar het team van 'The Outsider' ook nog een locatie heeft. Een kleine 5 km met de fiets om onze spieren op te warmen. Daar aangekomen werden we opgevangen door Robin en Lennert onze begeleiders voor deze week. In de voormiddag waren tal van strandspelletjes voorzien, van strandhockey tot baseball en nog tal van andere spelletjes. Een hele leuke voormiddag die veel te snel voorbij was. Na het middageten - ons gebracht in de vorm van een pick-nik voorzien van verse soep door de kookmoeders en een lekkere koude pla - konden wij beginnen aan de namiddag activiteit. Wij kregen een initiatie in het kiten. DWZ het onder bedwang krijgen en leren manipuleren van zo een kleine parachute. En geloof ons maar het ziet er makkelijker uit dan het is. Na deze initiatie recupereerden wij onze fietsen en keerden wij terug naar onze thuishaven voor deze week.

Voldaan na de avondmaaltijjd kijken wij reikshalzend uit naar morgen.

Voor beter weer kom morgen weer, groetjes paaskamp 2018.

Foto's