Vorig weekend was er het Dutch Open-tornooi. Een hele hoop buitenlanders aanwezig waaronder ook Berne uit het verre België.

88 deelnemers voor goud,zilver en brons in de -66 kg. Berne begon sterk aan zijn kampen met 2 ippons tegen een Nederlander en een Duitser. Z’n 3de wedstrijd verliest hij echter. Op 15 seconden van het einde countert een Duitser hem jammerlijk. Berne stond voor maar liet hem toch in de luren leggen. Geen herkansing meer! Gedaan tornooi!

Nu uitkijken naar het Provinciaal Kampioenschap.

Piet

 

Ook Jarne vertrok die zaterdag om 05u30 richting Eindhoven. Met 96 deelnemers in de -60 een zware klus. Jarne was zich aan het voorbereiden voor de 12de wedstrijd in de reeks, tot plots het bericht kwam dat men een aantal judoka's had vergeten en men de reeks eens zou herloten. Voor er nieuwe info ter beschikking was, stond Jarne plots als eerste wedstrijd aangekondigd en dus een beetje onvoorbereid de mat op. Shido voor Jarne en een niet gekregen yuko en 2 shido's voor de tegenstander en een (onterechte) yuko, maakten na 4 minuten een einde aan het tornooi. Zijn tegenstander raakte ook niet meer door de volgende ronde dus ook geen herkansing. Op naar de volgende.

Nele

Reacties

#1 Himpe Gilbert 16-01-2016 19:11
Ieder schot kan niet altijd roos zijn toch! Daarom, niet blijven bij stil staan, en volgende keer met volle ambitie en vertrouwen er aan beginnen. Provinciaal moet dat zeker lukken voor zowel Berne als voor Jarne. Met Samoerai spirit.
Good luck aan beiden en aan allen van Samoerai, met hopelijk positieve resultaten en plaatsing voor de Vlaamse.
Gilbert Himpe Stichter-Erevoorzitter J.C. Samoerai Ronse.

Comments are now closed for this entry