Al paar maanden geleden dat Jarne op de wedstrijdmat stond, dus ideaal tornooi om terug in ritme te komen en als enige de Samoerai kleuren in West-Vlaanderen te verdedigen. Jarne neemt deelt bij de U18.

Zoals gewoonlijk is de categorie -66 deze met het meeste deelnemers. Alle Oost-en West-vlaamse gekende tegenstanders uit dit gewicht zijn op het appel evenals een aantal doorgeschoven -60’s, en hierdoor met 13 in het totaal.   ’t is zo een reeks waar iedereen van iedereen kan winnen of verliezen. Jarne vecht niet graag tegen kleine krachtpatsers, maar de loting beslist daar vandaag anders over, al is Jarne in de eerste ronde wel vrijgeloot.

Eerste wedstrijd tegen kleine krachtpatser uit Zelzate, al van gewonnen al van verloren, maar na 4 minuten staat bij beiden een 0 op het bord. Na 1min35 in golden score beslissen de scheidsrechter de wedstrijd met een shido, jammer genoeg voor Jarne (te weinig aanval?). Deze tegenstander staat uiteindelijk met gouden medaille op het podium.

Op naar de herkansingen waar kleine krachtpatser 2, nog nooit tegen gevochten, op de mat komt als tegenstander. Om beurten worden een aantal yuko’s gescoord tot wordt beslist dat een volgende yuko van de tegenstander een mogelijks betwistbare wazari zou kunnen zijn maar als ippon gegeven wordt. Einde wedstrijd en tornooi en wellicht met ongeveer dezelfde tegenstanders uitkijken naar Open van Brabant.

Nele

Comments are now closed for this entry